Overslaan en naar de inhoud gaan

Klassieke Persoonlijke lening

Geld lenen: dat aller mogelijk maakt

VOOR WIE IS DE KLASSIEKE PERSOONLIJKE LENING BEDOELD?

 • U hebt op een bepaald ogenblik een bepaald bedrag nodig; met een klassieke persoonlijke lening kunt u iets aankopen of een factuur betalen: alles is mogelijk!
 • Een klassieke persoonlijke lening is de oplossing voor eenmalige gebeurtenissen en uitzonderlijke omstandigheden.
 • Een klassieke persoonlijke lening is bedoeld voor natuurlijke personen die minstens 18 jaar oud zijn, die in België of in het Groothertogdom Luxemburg verblijven en die een vast inkomen hebben.

Een persoonlijke lening? Geen probleem

Een persoonlijke lening biedt u zekerheid in de vorm van een vast bedrag, een vaste looptijd en een vaste rente. Persoonlijke leningen zijn met name geschikt voor het financieren van eenmalige, grote uitgaven zoals een nieuwe keuken of een grote reis. Een persoonlijke lening afsluiten is bij ons geen enkel probleem. We hebben meer dan 11 agentschappen door heel België, dus u kunt gemakkelijk bij ons binnen stappen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kunt u ook telefonisch een lening afsluiten, of zelfs heel eenvoudig via onze website. Daar kunt u eerst een simulatie voor uw persoonlijke lening uitvoeren, zodat u direct ziet wat de mogelijkheden zijn, en vervolgens vraagt u de lening daar ook direct aan.

Meer informatie in dit artikel:

WAAR MAG U EEN PERSOONLIJKE LENING VOOR GEBRUIKEN?

U mag uw persoonlijke lening overal voor gebruiken. U hoeft namelijk geen verantwoording af te leggen, en niet te vertellen waar u het geld voor wilt gebruiken. Een persoonlijke lening in België is daarom geschikt voor leuke uitgaven zoals een weekje New York, een nieuwe designkeuken of een thuisbioscoop, maar kan ook uitkomst bieden als u voor minder leuke, onverwachtse gebeurtenissen komt te staan waar u snel op in moet kunnen springen. Stormschade aan uw huis, bijvoorbeeld, of een ongeval op vakantie. Wij kijken alleen naar uw persoonlijke situatie om te beoordelen wat voor u een verantwoorde lening is die u zor.

Denk er eens over:

VOORDELEN VAN EEN KLASSIEKE PERSOONLIJKE LENING

 • U kiest het bedrag dat u wilt lenen (persoonlijke lening aanvragen), de looptijd en hoeveel u elke maand wilt terugbetalen: zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan! 
 • De rentevoet wordt onmiddellijk en definitief vastgelegd.
 • Het geldbedrag wordt in één keer rechtstreeks op uw rekening gestort: zo bespaart u tijd!
 • U kunt kopen wat u wilt of doen wat u nodig hebt en u hoeft geen enkele verantwoording af te leggen.

In België is de klassieke persoonlijke lening de ideale oplossing voor deze uitzonderlijke situaties

Het leven zit nu eenmaal zo in elkaar: soms hebben we onmiddellijk snel geld nodig wanneer er zich een unieke kans voordoet, of wanneer er iets onverwachts gebeurt.

 • een plan financieren: nieuwe keuken, citytrip, huwelijk enz.
 • een onverwachte gebeurtenis het hoofd bieden: een aangrijpende gebeurtenis binnen het gezin, een ongeval, een natuurramp enz.

Met een klassieke persoonlijke lening kunt u uw betalingen spreiden: wij schieten u het volledige bedrag voor en u betaalt het volgens de voorwaarden van uw overeenkomst op uw eigen tempo terug.

Als u een goedkope persoonlijke lening nodig hebt voor de renovatiewerken van uw woning, de aankoop van een nieuwe wagen of elk ander project, helpt Crefibel u bij het berekenen van uw persoonlijke lening en krijgt u een simulatie van uw lening waarmee alles duidelijker wordt voorgesteld. Crefibel staat altijd paraat aan uw zijde en helpt u uw dromen waar te maken door u en onmiddellijk een persoonlijke leningaan te bieden.

DE PERSOONLIJKE LENING VAN CREFIBEL: EEN HANDIGE OPLOSSING

Het leven zit soms vol stroomversnellingen die financieel onverwachte uitdagingen vormen. Maar voor alles is er een oplossing, en Crefibel helpt u dan ook graag met een bijzonder handig product uit ons aanbod: de persoonlijke lening. Het voordeel van dit product is dat wij helemaal niet hoeven te weten waarvoor de geleende som wordt aangewend. Het enige wat voor ons telt is het gewenste bedrag, de looptijd van de lening en wat u financieel aankunt om uw lening correct af te lossen. Op die manier hebt u alle vrijheid om het financiële extraatje aan te wenden voor leuke plannen of misschien om minder leuke voorvallen (zoals schade aan je woning) snel op te lossen. 
Bovendien komt u met onze persoonlijke lening niet voor verrassingen te staan: de rentevoet is vast, de looptijd wordt in samenspraak vastgelegd en dankzij een simulatie weet u op voorhand hoeveel u precies elke maand betaalt en voor hoe lang. U kunt info voor uw persoonlijke lening bij ons op kantoor komen vragen of telefonisch de mogelijkheden bespreken, maar ook online via onze website een aanvraag indienen. Crefibel staat garant voor een objectief en vooral haalbaar voorstel om u te helpen. 
 

Hebt u belangstelling voor een klassieke persoonlijke lening bij Crefibel?

 • Bel ons gratis op 0800/99.542.
 • Wij staan voor u klaar in een van onze vele kantoren.
 • Of vul ons online aanvraagformulier in.

 

crefibel footer2