Overslaan en naar de inhoud gaan

Geld lenen

Geld lenen: wat fijn dat het kan!

Het gebeurt ons allemaal: soms moeten of willen we grote uitgaven doen op een moment dat we daar zelf de middelen niet voor hebben. Of misschien zijn de middelen er wel, maar spreekt u die liever niet aan, bijvoorbeeld omdat u een boete moet betalen als u uw spaargeld opneemt. Gelukkig is er dan de mogelijkheid om geld te lenen. Zo kunt u deze kleine én grote levensmomenten zorgeloos financieren, ervan genieten, en deze rustig afbetalen. Een lening kan dus een slimme oplossing zijn!

Hebt u renovatieprojecten voor uw huis en wilt u geld lenen?

Crefibel verwelkomt u en stelt u leningen op afbetaling en persoonlijke leningen voor zodat u opgewassen bent tegen alle onvoorziene omstandigheden. Crefibel is sinds 1980 leider op het vlak van geldleningen voor particulieren en biedt u oplossingen op maat die zowel beantwoorden aan uw behoeften als aan uw financiële situatie. Crefibel is van geen enkele financiële groep afhankelijk en kan u direct geld lenen tegen een aantrekkelijke rentevoet. Met 12 agentschappen in België en het Groothertogdom Luxemburg is Crefibel altijd dicht bij u en hebt u de mogelijkheid geld te lenen om al uw projecten, van de kleinste tot de grootste, waar te maken.

Of het nu gaat om een lening op afbetaling, een hypothecaire lening, een geldreserve of het samenvoegen van leningen, Crefibel begeleidt u bij al uw toekomstprojecten.

Het agentschap leent u particulier het geld dat u nodig hebt en stelt hierbij alles in het werk om u de laagste tarieven en de voordeligste voorwaarden voor uw situatie te bieden.

Hebt u een lening nodig voor een huis?

Crefibel stelt u consumptieve kredieten tegen een aantrekkelijke rentevoet. U kunt contact opnemen met een agentschap in uw buurt of direct met ons via de telefoon of zelfs online voor de simulatie van uw krediet. Wij bieden u de beschikking over duidelijke en nauwkeurige simulatiemodules. Aarzel niet contact met ons op te nemen om geld te lenen. Samen brengen wij uw projecten tot leven!

Geld lenen bij Crefibel: alles wat u moet weten 

Crefibel is een gevestigde waarde in de financiële wereld. Dankzij onze professionaliteit en vele decennia ervaring kunt u bij ons terecht voor deskundig advies en correcte financiële steun om projecten waarvoor u een zeker budget nodig hebt ook te kunnen waarmaken. Bij ons kunt u geld lenen om een nieuwe uitdaging (bijvoorbeeld een huis kopen) of een onvoorziene gebeurtenis (zoals waterschade na een natuurramp) financieel op te vangen, maar ook om eventuele bestaande kredieten te hergroeperen en u wat soelaas te bieden zodat uw portemonnee minder zwaar belast is. 

Wij zorgen er natuurlijk voor dat u klaar en duidelijk weet waaraan u begint. Uw financiële situatie wordt door een deskundige discreet geanalyseerd om u vervolgens aan de hand van enkele simulaties een oplossing op maat voor uw noden en verzuchtingen te bieden. Geld lenen is immers iets wat u best doordacht en verstandig aanpakt. Bij Crefibel bent u in ieder geval aan het juiste adres om zonder verrassingen nadien een voordelige lening af te sluiten, met een duidelijke looptijd en een nauwkeurig berekende aflossingstabel. Dat kan telefonisch of bij ons op kantoor, maar ook online. Handig en veilig!

crefibel footer2