Overslaan en naar de inhoud gaan

Lening simulatie

Inzicht in uw toekomst met de lening simulatie

Met de lening situatie krijgt u relevante gegevens te zien die u nodig hebt om in te kunnen schatten of een lening de beste manier is om een groot project te financieren. U voert het bedrag in dat u wilt lenen en de tijd die u erover wilt doen om de lening af te betalen, en u ziet dan precies wat u maandelijks moet afbetalen om dit te realiseren. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Via de site kunt u een lening simulatie doen voor leningen van €1250 tot en met €50.000, en het maandbedrag berekenen bij een duurtijd van 24 tot en met 42 maanden. En bent u benieuwd naar het jaarlijkse kostenpercentage? Ook dat ziet u direct. Wilt u graag een lening afsluiten voor meer dan €50.000, dan kan dat in sommige gevallen ook. In dat geval kunt u telefonisch contact met ons opnemen, of even langs komen bij een van onze kantoren. Daar zit ons professionele team klaar om u verder te helpen.

Frequente zoekopdrachten:

De lening simulatie neemt slechts een paar minuten in beslag

Met enkele minuten weet u al wat u maandelijks gaat betalen om het door u gewenste bedrag binnen de door u gewenste looptijd af te betalen. Zo ziet u direct of uw plannen haalbaar zijn, en kunt u alvast beginnen met dromen. Wilt u vervolgens gebruik maken van een lening, dan kunt u deze heel eenvoudig aanvragen - via de website, telefonisch, of loop gewoon even binnen in een van onze vele kantoren. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen gaan we voor u aan de slag.

De lening simulatie maakt het mogelijk een verantwoorde keuze te maken

Het bedrag dat uit de lening simulatie rolt is het bedrag dat u gedurende de gehele looptijd, van de eerste tot en met de laatste maand, betaalt. U weet precies waar u aan toe bent, en zult halverwege de looptijd niet ineens voor vervelende verrassingen komen te staan. U kunt dus in uw budget rekening houden met het afbetalen van uw lening, en zo zorgeloos genieten van de mogelijkheden die een lening u biedt. Zo helpt de lening simulatie u bij het nemen van een verantwoorde keuze!

Meer informatie in deze artikelen:

crefibel footer2