Overslaan en naar de inhoud gaan

Autolening

Financier uw nieuwe droomauto met een autolening

Een autofinanciering is een afbetalingskrediet waarmee u tot 100.000 euro kunt lenen om de nieuwe of tweedehandse auto van uw dromen te financieren.

Een auto is voor veel mensen een noodzaak, een manier om op tijd op het werk te komen of de kinderen naar school te kunnen brengen. Maar voor velen is een auto ook een waardevol en geliefd bezit dat voor veel levensvreugde kan zorgen. Hebt u de auto van uw dromen gezien, maar komt deze langs net op een moment dat u de financiële middelen niet hebt om hem aan te schaffen? Met een autolening hoeft u hem niet te laten staan. U kunt de auto kopen en deze vervolgens afbetalen terwijl u dagelijks geniet van uw prachtige, nieuwe bolide. U kunt bij ons tot €100.000 lenen voor de aanschaf van uw nieuwe auto, en dat is genoeg om zelfs de meest luxe merken te kunnen financieren. Ziet u zich al rondrijden in uw prachtige, nieuwe Audi of Mercedes?

Meer informatie in deze artikelen:

  • Neem een autolening als u onverwachts een nieuwe auto moet financieren.
  • Een autolening: de manier om nú de auto van uw dromen te kunnen kopen.
  • Een autolening alleen voor nieuwe auto’s? Nee, hoor.

Een autolening simulatie helpt u verantwoord te lenen

Door eerst een autolening simulatie te doen weet u wat het u maandelijks gaat kosten om een autolening af te sluiten. U kunt dan rustig kijken of dit in uw budget past. Natuurlijk helpen wij u ook een verantwoorde keuze te maken, maar uiteindelijk kent u uw budget het best en weet u wat er voor u over blijft als u ervoor kiest om een autolening af te sluiten. Dat biedt u rust, en zo kunt u nog meer van uw nieuwe auto genieten!

Waarom is het nuttig om een simulatie van een autolening te doen?

Het kan heel handig zijn om een autolening af te sluiten voor de aanschaf van een nieuwe auto. Misschien moet u onverwachts een nieuwe auto kopen en hebt u daar zelf tijdelijk de middelen niet voor, of u droomt al jaren over die ene auto maar wilt er uw spaargeld liever niet voor aanspreken. Een autolening kan in zulke gevallen uitkomst bieden, maar u wilt natuurlijk van te voren wel helder hebben wat de gevolgen van een dergelijke lening zijn, en of u deze kunt inpassen in uw budget. Daarbij komt de simulatie voor autolening perfect van pas.

Is de simulatie van een autolening betrouwbaar?

De simulatie van een autolening is zeer betrouwbaar. Als u het juiste leenbedrag en de juiste looptijd kiest, dan ziet u precies wat u iedere maand gaat betalen, van de eerste maand tot de laatste van uw looptijd. Daar kunt u van op aan! U kunt ook andersom redeneren, en kijken welk maandbedrag u wilt besteden en hoe hoog het bedrag is dat u daarvoor kunt lenen. Zo kunt u een goede inschatting maken over de impact die de autolening op uw financiële situatie zal hebben, en of de aanschaf van een nieuwe auto u dat waard is.

crefibel footer2