Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoonlijke lening & lening simulatie

De oplossing voor persoonlijke lening en consumentenkrediet die het beste aan uw verwachtingen beantwoordt

Als onbetwiste leider op het gebied van leningen op afbetaling in België en het Groothertogdom Luxemburg sinds 1980, biedt Crefibel u de mogelijkheid om al uw plannen te realiseren en om onverwachte omstandigheden het hoofd te bieden.

Crefibel stelt u als specialist op het gebied van consumentenkrediet die niet aan een financiële groep is verbonden, een geïndividualiseerde oplossing voor die perfect op uw behoeften en uw financiële situatie is afgestemd, en dit tegen een aantrekkelijke rentevoet.

Leningen op afbetaling (ook wel persoonlijke leningen genaamd), autolening, hypothecaire kredieten, renovatielening, geldreserves en hergroeperingen van leningen (leningen samenvoegen) hebben voor Crefibel geen geheimen meer. Wij bieden u kredieten op maat aan en garanderen u een hoogstaande, snelle en discrete service (lening simulatie).

Lening simulatie

Crefibel biedt u de beste oplossing! Wij stellen u de simulatie van een lening op afbetaling of een persoonlijke lening voor. Of het nu gaat om een geldlening voor een huis, een wagen, een huwelijk of elk ander project, Crefibel helpt u bij het berekenen van de persoonlijke lening die u nodig hebt. Bovendien biedt Crefibel u ook haar dienst voor het afkopen van uw krediet.

… Aarzel niet om met ons contact op te nemen per telefoon, online of via onze simulatiemodules. Samen maken wij uw dromen waar.

Hier vindt u onze verschillende diensten voor lenen, het samenvoegen van leningen, overname van kredieten, maar ook voor geld lenen voor een huis, een wagen of een huwelijk.

Afhankelijk van uw behoeften en prioriteiten, stelt Crefibel u het krediet voor dat u nodig hebt.

crefibel footer2