Overslaan en naar de inhoud gaan

Het overnemen van kredieten: uw kredieten verenigd in een unieke lening

Geef uw budget ademruimte met de hergroepering van kredieten!

Het hergroeperen van kredieten kan een financiële hulp betekenen. Het kan heel interessant zijn als u meerdere kredieten hebt lopen; u voegt heel eenvoudig al uw kredieten in één enkel krediet samen.

Naast een vanzelfsprekende vereenvoudiging kunt u met een hergroepering van kredieten uw maandelijkse aflossingen drastisch verlagen.

Samenvoegen leningen: is het iets voor mij?

Crefibel stelt u formules voor die op uw budget zijn afgestemd. Ongeacht de leningen die u bent aangegaan – aankoop van een nieuwe smartphone of van nieuwe meubels – kunt u op een hergroepering van kredieten een beroep doen. Door uw nieuwe enige maandelijkse aflossing, geeft u uw budget ademruimte en wordt het beheer van uw kredieten een stuk eenvoudiger.

HERGROEPERING VAN KREDIETEN: de oplossing om uw maandelijkse aflossingen te verlagen

Nu worden we meestal verplicht om meerdere leningen tegelijk aan te gaan envaak besteden we geen aandacht aan de opeenstapeling van interesten van deze afzonderlijke leningen.

 De aanleidingen voor deze leningen zijn legio: 

 • eigenaar worden;
 • huis vergroten, appartement verbouwen, tuin aanleggen;
 • kinderen die school lopen en vervolgens naar de universiteit gaan;
 • uw auto, vaatwasser, televisie, smartphone, computer enz. vervangen;
 • met vakantie gaan.

 Dankzij de hergroepering van kredieten, kunt u uw leningen op afbetaling (auto, lening voor werken/renovaties, persoonlijke lening) en uw kredietopeningen in één enkele lening samenbrengen en moet u voortaan slechts één maandelijks bedrag aflossen.

Een hergroepering van kredieten is de oplossing om uw lasten te verlagen.

DE HERGROEPERING VAN KREDIETEN IS ECHT IETS VOOR U

 • Als u meerdere kredieten hebt afgesloten; aankoop van een auto, werken thuis, kaarten van winkels, consumentenkrediet, geldreserve enz.
 • Als het bedrag van uw maandelijkse aflossingen te groot is geworden en het beheer van uw huishoudbudget te ingewikkeld is geworden.
 • Als u het bedrag van uw maandelijkse aflossingen op uw inkomsten wenst af te stemmen.

 Bij Crefibel kan dit eenvoudiger door al uw kredieten in één enkele lening samen te brengen.

VOORDELEN VAN DE HERGROEPERING VAN KREDIETEN

Al uw kredieten in één enkel krediet hergroeperen, is echt veel eenvoudiger.

 • Eén enkel krediet, één enkele aflossing en één enkel aanspreekpunt.
 • Eenvoudiger beheer van uw aflossingen.
 • U kunt ervoor kiezen om het bedrag van uw aflossingen te verlagen door de looptijd van uw lening te verlengen.
 • U kunt ervoor kiezen om de looptijd van uw lening te verkorten door het bedrag van uw aflossingen te verhogen: u bespaart geld door de totale kost van uw lening te verminderen.
 • De rentevoet, de looptijd en de maandelijkse aflossingen liggen vast.
 • Door uw kredieten te hergroeperen, past u het beheer aan uw financiële situatie aan en is uw budget beter in evenwicht.

WAAROM CREFIBEL KIEZEN VOOR DE HERGROEPERING VAN UW KREDIETEN?

 • Het is de bedoeling van Crefibel om samen met u de oplossing te kiezen die het beste op uw noden is afgestemd en zo uw maandelijkse aflossingen te verlagen.
 • Voor u zich vastlegt, kent u niet alleen de kosten, maar ook de looptijd en de aflossing van uw hergroepering van kredieten.
 • Uw budget is opnieuw in evenwicht.
 • Een adviseur van Crefibel staat voor u klaar om discreet een studie van uw dossier te maken.
 • Crefibel regelt alles voor u.
 • Als u dit wilt, komt een adviseur – zelfs 's avonds – zonder meerkost bij u thuis langs om de overeenkomst te tekenen.

MET DE OVERNAME LENING VAN CREFIBEL KRIJGT U FINANCIËLE ADEMRUIMTE 

Met de jaren gaat iedereen wel eens een krediet aan: u hebt op het autosalon een droomwagen zien staan en nam een autofinanciering, de kinderen worden groter en willen verder studeren, uw woning is dringend aan vernieuwing toe en u nam een persoonlijke lening om de extra kosten op te vangen, ... Maar na een tijdje kunnen deze verschillende leningen wel op het gezinsbudget doorwegen. Bovendien hebben al die kredieten een andere vervaldag, en wordt het wat ingewikkeld om alles bij te houden. Kortom: u ziet na een tijdje door de bomen het bos niet meer. Herkent u dit? Wel, dan kan een overname lening een interessante overweging zijn. 

Deze oplossing bestaat erin om alle lopende leningen (autofinanciering, persoonlijke lening, ...) te hergroeperen in één enkel krediet. De voordelen zijn niet mis: voortaan is er maar één vervaldag meer per maand, en bovendien kan Crefibel u helpen om de maandelijkse druk op uw budget te verlichten dankzij concurrentiële tarieven en spreiding van de looptijd. Dit kan bijzonder welkom zijn als uw financiële situatie bijvoorbeeld is veranderd. Met een overname lening herschikt u gewoon uw beschikbare budget en creëert u de nodige zuurstof. 
 

Hebt u belangstelling voor een hergroepering van uw kredieten bij Crefibel?

 

crefibel footer2