Skip to main content

Overname van kredieten

Moet u meerdere leningen terugbetalen en kunt u maandelijks niet meer rondkomen? Als oplossing stelt Crefibel u voor lopende kredieten over te nemen.

Dankzij de overname van kredieten kunt u één maandelijkse afbetaling doen wat het beheer van uw financiën eenvoudiger maakt en waardoor u ook wat liquide geld overhoudt.

Crefibel stelt u haar dienst voor de overname van kredieten voor tegen een aantrekkelijke rentevoet. Actief sinds 1980 en met meer dan 12 agentschappen in België en het Groothertogdom Luxemburg, heeft Crefibel zich gespecialiseerd in geld lenen, leningen op afbetaling, de hypothecaire lening en de overname van kredieten.

Als u uw projecten voor de overname van kredieten aan een van onze agentschappen wilt meedelen, kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde agentschap. Onze makelaars geven u graag advies door uw dossier te analyseren en u een oplossing die beter aan uw situatie is aangepast, voor te stellen.

Met de overname van kredieten van Crefibel bent u opgewassen tegen onvoorziene omstandigheden om tijdelijke financiële moeilijkheden te overwinnen of kunt u een te hoge schuld voorzien en tegelijkertijd uw schuldenlast verminderen.

Neem contact op met het agentschap dat het dichtst in uw buurt ligt! Crefibel is altijd aan uw zijde om u te helpen bij het realiseren van uw projecten.

crefibel footer2