Overslaan en naar de inhoud gaan

Leningen samenvoegen

Meerdere leningen samenvoegen tot één enkele lening

Goed op de hoogte zijn van uw financiën is erg belangrijk om onbezorgd de dag door te komen. Helaas is dit voor veel mensen een dagelijkse strijd.

Wanneer u meerdere leningen heeft lopen door bijvoorbeeld de aanschaf van een auto, het verbouwen van uw huis of omdat u voor het studeren een lening heeft moeten afsluiten, vormen deze al gauw een opeenstapeling van kosten en administratie. Dit kan lastig bij te houden zijn. Naast het risico dat u loopt om hierdoor afbetalingen te missen, kunnen ook de kosten voor al deze leningen al gauw oplopen. Heeft u ook meerdere leningen lopen, welke leningen dit ook mogen zijn, dan kunt u nu kiezen voor leningen samenvoegen, waardoor u in plaats van meerdere afbetalingen, nog maar één afbetaling hebt lopen iedere maand. Op deze manier bent u gauw uw financiën weer de baas.

Het overnemen van kredieten: uw kredieten verenigd in een unieke lening

Zie ook:

Samenvoegen leningen: is het iets voor mij?

Hebt u meerdere leningen tegelijkertijd lopen, zetten deze uw budget onder druk en bent u het overzicht van uw leningen kwijt? Dan is het samenvoegen leningen voor u een goede oplossing. Door de verschillende leningen die u hebt lopen samen te voegen in een enkel krediet gaat u dus ook een enkel bedrag per maand afbetalen. Vaak ontstaat daarmee ademruimte in het budget, en in ieder geval ontstaat er overzicht. U weet precies wat u maandelijks betaalt, u weet precies wat uw looptijd is, en u hoeft niet meer wakker te liggen van de angst dat u een betaling bent vergeten.

Andere gerelateerde artikelen:

Leningen groeperen kan u een groot financieel voordeel bieden

Leningen groeperen is naast dat het overzichtelijker is, ook financieel een betere optie voor u. Door al uw verschillende leningen samen te voegen tot één enkele lening, heeft u de mogelijkheid om uw maandlasten aanzienlijk te verlagen. U stelt voor uw nieuwe lening opnieuw de aflostermijn vast en daarmee het maandelijkse aflosbedrag. Dit bedrag kunt u afstemmen op wat voor u haalbaar is binnen uw budget, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het nakomen van verscheidene afbetalingen die voor u misschien niet iedere maand even haalbaar zijn. Wij streven ernaar om uw lening zo in te richten dat u zich er geen zorgen over hoeft te maken. Door uw huidige financiële situatie met u door te nemen kunnen wij uw afbetalingen daar op afstemmen.

Hergroepering kredieten voor het opnieuw ordenen van uw financiën

Wanneer u kiest voor een hergroepering kredieten brengt u al uw kredieten samen tot één overzichtelijke lening. U heeft hierbij ook de gelegenheid om de voorwaarden van uw lening aan te passen aan uw huidige financiële situatie. U legt opnieuw de looptijd en het aflossingsbedrag vast. Zo kunt u ervoor kiezen om de looptijd te verkorten en het aflossingsbedrag te verhogen, waardoor u kosten bespaart op de totale aflossing, of u kunt de looptijd juist verlengen zodat uw maandbedrag lager uit valt en er wat ademruimte ontstaat binnen uw budget.

Crefibel biedt u de mogelijkheid om uw leningen samen te voegen en uw koopkracht terug te winnen

Wilt u uw maandelijkse terugbetalingen verlagen om uw koopkracht terug te vinden? Crefibel stelt u voor uw leningen samen te voegen om u een verlaging van de terugbetalingstermijn en een vermindering van het bedrag van de maandelijkse terugbetaling te bieden.

Dankzij meer dan 36 jaar ervaring op het gebied van snel geld lenen en particuliere verbruiksleningen, vergelijkt en kiest Crefibel de voor u voordeligste oplossing aan de laagste tarieven. Het kantoor werkt samen met erkende makelaars die alles in het werk zullen stellen om u de beste aanbiedingen die op de Belgische markt beschikbaar zijn, voor te stellen.

Wij zijn de beste optie voor u voor leningen samenvoegen

Wij streven ernaar om met leningen samenvoegen samen met u de beste oplossing voor uw situatie te kiezen en doen er alles aan om te zorgen dat het voor u duidelijk hoe uw lening eruit ziet en welke voorwaarden eraan verbonden zijn, voor u zich ergens op vastlegt. Ook vinden wij het van het grootste belang dat we de overname voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij regelen dit dan ook voor u, zodat het voor u geen ingewikkeld proces wordt. Wij zorgen ervoor dat uw financiën weer optimaal geregeld zijn zodat u geen onnodige kosten betaalt en zodat u precies weet waar u staat.

Zo regelt u bij ons kredieten bundelen.

Crefibel ontvangt u in deze 11 kantoren verspreid over heel België, en stelt u verschillende diensten voor, zoals snel geld lenen, geld lenen voor een huis of een consumentenkrediet. Op de site vindt u ook het hulpprogramma waarmee u desgewenst een simulatie van uw persoonlijke lening kunt uitvoeren.

Om uw leningen samen te voegen en uw dagelijks leven te vergemakkelijken, kunt u ook contact opnemen met het dichtstbijgelegen agentschap van Crefibel en uw dossier indienen.

crefibel footer2