Overslaan en naar de inhoud gaan

Geld lenen voor een huis ?

Wilt u een eigendom aanschaffen en wilt u geld lenen voor een huis? Crefibel stelt u de oplossing voor. Het agentschap biedt u de beschikking over aan uw behoeften en uw verwachtingen aangepaste hypothecaire leningen.

Crefibel is al sinds 1980 actief in het verlenen van kredieten en geld lenen voor een huis en andere projecten en stelt u op maat gemaakte en aan uw financiële situatie aangepaste oplossingen voor.

Op basis van uw behoeften kunt u het agentschap van Crefibel dat het dichtst bij u in de buurt op de hoogte brengen uw project om geld te lenen voor een huis. Met 11 agentschappen die een beetje overal in België zijn gevestigd, stelt Crefibel alles in het werk om dicht bij haar klanten te zijn en hen de persoonlijke leningen en hypothecaire leningen die ze nodig hebben, aan te bieden.

Onze agentschappen werken met gerenommeerde kredietmakelaars op de Belgische markt. Deze makelaars vergelijken en kiezen voor u het voordeligste aanbod met bijzonder aantrekkelijk tarieven.

Voor al uw vastgoedprojecten, de aankoop van een wagen of projecten voor een huwelijk of iets anders, kunt u vertrouwen op Crefibel en de vakkennis van haar makelaars om particulier het geld te lenen dat u nodig hebt.

crefibel footer2