Welkom op Crefibel

Online Applicatie

Voor een snel antwoord en vrijblijvend

Krediet aanvraag

Crefibel, kredietonderneming, geldschieter en makelaar

De oplossing voor leningen en consumentenkrediet die het beste aan uw verwachtingen beantwoordt.

Als onbetwiste leider op het gebied van leningen op afbetaling in België en het Groothertogdom Luxemburg sinds 1980, biedt Crefibel u de mogelijkheid om al uw plannen te realiseren en om onverwachte omstandigheden het hoofd te bieden.

Crefibel stelt u als specialist op het gebied van consumentenkrediet die niet aan een financiële groep is verbonden, een geïndividualiseerde oplossing voor die perfect op uw behoeften en uw financiële situatie is afgestemd, en dit tegen een aantrekkelijke rentevoet.

Leningen op afbetaling (ook wel persoonlijke leningen genaamd), hypothecaire kredieten, geldreserves en hergroeperingen van leningen hebben voor Crefibel geen geheimen meer. Wij bieden u kredieten op maat aan en garanderen u een hoogstaande, snelle en discrete service. 

Met 15 kantoren in België en het Groothertogdom Luxemburg is er altijd een Crefibel-kantoor bij u in de buurt. Zo garanderen wij dat al uw vragen snel en eenvoudig worden beantwoord. Aarzel niet om met ons contact op te nemen per telefoon, online of via onze simulatiemodules. Samen maken wij uw dromen waar.

Er is altijd een kantoor bij u in de buurt !

Met ons netwerk van 14 kantoren overal in België, vindt u ons terug bij u in de buurt

Vind uw kantoor

Er is nog geen inhoud voor de voorpagina aangemaakt.